Viften 5, 1. 2
2670 Greve
UDLEJET
FAKTA
Bolignr. A
Boligtype Lejlighed
Rum/vær. 2
Bruttoareal 81 m2
Etage 1. sal
Byggeår 2022
Ledig pr. 01-06-2022
Overtagelse 01-06-2022
11800

ØKONOMI
Leje pr. md. UDLEJET
A conto varme UDLEJET
A conto vand UDLEJET
I alt pr. md UDLEJET
Depositum (3 x leje) UDLEJET
Forudbetalt leje (1 x leje) UDLEJET
Første måneds husleje UDLEJET
Indbetaling UDLEJET

FACILITETER
Altan
Cykelparkering
Depotrum
Elevator
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Bad
Toilet
1 Altan - 8 m2

 

Altan
Hver lejlighed har egen privat udeplads i form af en altan. Hver altan er inddækket, så den kan bruges som en udestue med plads til cafébord, hvor du kan følge årets gang udenfor, og på de varme dage kan du skyde glaspartierne til side og skabe et åbent rum.

I stuelejlighederne er der direkte udgang til nabolagets grønne udearealer.

Udearealer
I Solviften etableres der et fælles orangeri med plads til naboskab og samvær.  Udover det planlagte orangeri vil der komme grøn beplantning, som skaber atmosfære omkring punkthusene. Der vil være stier, der forbindes til de store stisystemer i Greve.
Etablering af beplantning på udearealer sker tættest muligt på indflytning afhængigt af vejrlig, så disse arealer kan derfor variere fra visualiseringerne ved indflytning.

Faciliteter
Alle boliger har et praktisk skur til opbevaring beliggende sammen med parkeringsarealet. Her er plads til de ekstra ting, der ikke bruges i hverdagen. Hvert punkthus har elevator og postkasser monteret i indgangsarealet. Der etableres affaldsstationer i området.

Parkering
Det vil være muligt at leje en parkeringsplads på parkeringsarealet nær boligerne i Solviften, og der etableres også yderligere  parkeringspladser, så der er god plads til dine gæster. Det forventes at der bliver etableret lommer i området til cykelparkering.

Der tages forbehold for trykfejl og ikke målfaste tegninger. Visualiseringer er vejledende og kan dermed ikke betragtes som bindende. Bygherren forbeholder sig ret til at foretage mindre ændringer i løbet af byggeprocessen.

Skriv dig op her, hvis du ønsker mere information om denne bolig


Udlejes gennem:

LokalBolig Køge ApS
Torvebyen 9 · 4600 Køge
Tlf: 56 63 03 39
Mail: koege@lokalbolig.dk

Bedre for miljøet – Bedre for dig

De nye lejligheder i Solviften bliver opført svanemærket, hvilket betyder at du får et hjem hvor der er gjort alt for at minimere risikoen for uønskede stoffer.

En svanemærket bygning sætter krav til byggeriet i hele dets livscyklus, dvs. krav til både materialer, byggeprocessen, brugsfasen samt affalds- og recirkuleringsfasen. Det er altså ikke kun miljøpåvirkningen i brugssituationen, men hele materialets livstid, der vurderes.